Bijna 30 jaar geleden zijn wij gestart, onder de naam M.Eijkens Wijn & Relatiegeschenken, met het samenstellen van wijngeschenken, het organiseren van wijnproeverijen, het opzetten en begeleiden van wijnbuffetten en het op beperkte schaal verkopen van kwaliteitswijnen aan bedrijven en instellingen.
Vanaf 2008 hebben wij een naamswijziging doorgevoerd: WIJNGROET.NL

Door de jarenlange ervaring en contacten bij Internationale wijnbedrijven en importeurs zijn wij in staat om steeds de beste wijnen in te kopen welke wij combineren met onze fraaie houten wijnkisten of ander soort wijnverpakkingen.

Onze houten wijnkisten incl. wijn(en) zijn van 1e klas geschaafd hout en voorzien van een schuifdeksel. In overleg kunnen deze wijnkisten worden voorzien van een zeefdruk of digitale full color opdruk.

Onze wijnpromoties waaronder wijnproeverijen en wijnbuffetten zijn altijd succesvol. Onze klanten waarderen onze "informele" werkwijze tenzeerste.

Onder de naam "Neuzen in Wijn" organiseren wij sfeervolle wijnproef avonden waarbij de deelnemers zelf hun eigen (huis)wijn meenemen welke de overige deelnemers blind gaan proeven. Een echte aanrader!


Meer informatie? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.