WIJNPROEVERIJ

Wat is er nu gezelliger dan voor relaties, vrienden of bekenden, onder het genot van een goed glas wijn, een wijnproeverij te organiseren? Uw gastheer is een vinoloog, een echte wijnkenner met een jarenlange ervaring op het gebied van in en verkoop van kwaliteitswijnen. Hij neemt iedereen mee op een boeiende reis door de wonderlijke wijnwereld.

Geen "hete aardappel" meer in de keel maar uitermate informeel en interactief bespreken wij de belangrijkste aspecten van wijn w.o.:
* De oorprong van de wijnbouwcultuur
* De huidige wijnbouw
* De voornaamste druivenrassen
* De verschillende vinificatie methodieken
* De verschillende aanduidingen op het wijnetiket
* En natuurlijk het proeven van een aantal wijnen (5 rode + 5 witte wijnen)
Klik HIER voor meer informatie.

WIJNBUFFET

Wilt u een wit of een rood wijntje? Misschien herkennen velen deze vraag en het is ook nog eens afwachten wat men in het glas krijgt! Als het samenstellen van een wijnarrangement voor de gasten/genodigden teveel tijd en moeite kost dan kunnen wij gedurende een feest, receptie of andere soorten van bijeenkomsten de aanwezigen een wijnbuffet aanbieden van minimaal 5 rode en 5 witte wijnen. Onder de persoonlijke begeleiding van een vakkundig wijnadviseur wordt er, naast het wijnbuffet, een miniwijnproeverij gehouden. De gasten kunnen dan verschillende wijnen proeven en uiteindelijk zelf bepalen welke wijn men graag wil (door)drinken. Immers smaken verschillen nietwaar! De samenstelling van een dergelijk wijnbuffet is altijd in overleg met de opdrachtgever waarbij wij streven naar een juiste balans tussen de kwaliteit van de wijnen en de daarbij behorende prijs.

Wij geven de garantie dat alles zeer vakkundig en begrijpelijk wordt gepresenteerd en dat de gasten het zullen waarderen.
Klik HIER voor meer informatie.